Babahordozási egyéni konzultáció Kecskeméten és környékén

Babahordozási egyéni konzultáció Kecskeméten és környékén

Babahordozási egyéni konzultáció Kecskeméten és környékén

Nem érted, hogy miért sír a kisbabád?

Úgy érzed, nem tudod kezelni a helyzetet és értetlenül állsz a problémával szemben?

Egyszerűen nem tudod letenni?

Nem szeretnéd felszoktatni, de mégsem szeretnéd, ha sírna?

Van megoldás. A Babahordozás.

Igen, amikor a pocakodban volt nem ezt gondoltad, nem tudtad, hogy ha majd megszületik a kisbabád ennyit fog sírni és egyfolytában szoptatni fogsz.

Ezt nem mondta senki. A mosogatóban áll a szennyes, a mosatlan hegyekben és neked mindig foglalt a kezed. Tudom. Lassan 12 éve pontosan így kezdtem, pontosan ezt éreztem és nem értettem semmit.

Azóta tanultam, olvastam és dolgoztam, hogy jobban megértsem a mai kisbabákat, megtanuljam megnyugtatni őket és ezt át is tudjam adni a szüleiknek.

10 év aktív babahordozásban töltött idő és számos tanácsadói év és tapasztalat van mögöttem és pontosan ez az a tapasztalat, amit szeretnék átadni, megtanítani Neked is, ha ebben a cipőben jársz, ami egyre szűkebb és már nagyon nyom mindenhol.

Tartok egyéni konzultációkat Kecskeméten és házhoz is megyek tanítani, segíteni.A helyszínt mindig a család igényeihez igazítom, közösen egyeztetve a szülőkkel.

A konzultációk során beszélgetünk arról, hogy milyenek a kisbabák, miért sírnak és megnyugtató válaszokat keresünk a Ti saját helyzetetekre, egészen a születéstől kezdve. Számomra ez már rég nemcsak munka, hanem hivatás is, amelyet örömmel és lelkesedéssel csinálok. 🙂

Minden esetben számos eszközt lehet kipróbálni és egynek, a legkényelmesebbnek meg is tanítom a használatát. Az egyéni konzultációk hossza általában két órás. Ha

Te is szeretnél válaszokat kapni és kézzel fogható megoldást, akkor keress bátran és közösen megoldjuk. 🙂

A konzultáció díja: 8000 Ft, ami magába foglalja a babahordozási szaktanácsadást, az eszközök próbáját és a kiszállási díjat/időt. Az elérhetőségeim a következők:

  • Telefon: 06304287838
  • email: hordozotar@gmail.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .