Tudtad, hogy ha az Egészségpénztárad címére kéred nálunk a számlát (mosható pelenkáról, babahordozóról, illetve amit a pénztárad elfogad, pl a Liliputi puhatalpú cipők, babahordozók), akkor a vásárlásod értékből 20% adójóváírás formájában igényelhető vissza?

Ha egészségpénztári tag vagy, akkor mindössze annyi a teendőd, hogy a nálunk történő vásárláskor, a webshop Pénztár oldalán a számlázási címet az Egészségpénztárad által megadott adatokkal kell kitöltened (Egészségpénztár neve, a te neved, tagi kód vagy kártyaszám, a te címed VAGY a Pénztár címe). AZ ADATOKAT CÉG névre kell kitöltened, a legújabb jogszabály szerint a PÉNZTÁR ADÓSZÁMÁT IS BE KELL ÍRNOD!

Kérünk nézz utána pontosan mit kérnek pontosan, mert utólagos számlamódosításra NINCS lehetőségünk!

A csomagodatat pedig az általad kért szállítási címre fogjuk küldeni!

A 20% adójóváírást a saját befizetések után számolják el.

Egészségpénztárak, amelyeknél biztosan el lehet számolni mosható pelenkát:

Allianz Egészségpénztár, Dimenzió Egészségpénztár, Generali Egészségpénztár Medicina Egészségpénztár, MKB Egészségpénztár, OTP Egészségpénztár, Patika Egészségpénztár, Prémium Egészségpénztár, Tempo Egészségpénztár, Vitamin Egészségpénztár, Vasutas Egészségpénztár
Welness Egészségpénztár

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .