Tudtad, hogy ha az Egészségpénztárad címére kéred nálunk a számlát (mosható pelenkáról, babahordozóról, illetve amit a pénztárad elfogad, pl a Liliputi puhatalpú cipők, babahordozók), akkor a vásárlásod értékből 20% adójóváírás formájában igényelhető vissza?

Ha egészségpénztári tag vagy, akkor mindössze annyi a teendőd, hogy a nálunk történő vásárláskor, a webshop Pénztár oldalán a számlázási címet az Egészségpénztárad által megadott adatokkal kell kitöltened (Egészségpénztár neve, a te neved, tagi kód vagy kártyaszám, a te címed VAGY a Pénztár címe). AZ ADATOKAT CÉG névre kell kitöltened, a legújabb jogszabály szerint a PÉNZTÁR ADÓSZÁMÁT IS BE KELL ÍRNOD!

Kérünk nézz utána pontosan mit kérnek pontosan, mert utólagos számlamódosításra NINCS lehetőségünk!

A csomagodatat pedig az általad kért szállítási címre fogjuk küldeni!

A 20% adójóváírást a saját befizetések után számolják el.

Egészségpénztárak, amelyeknél biztosan el lehet számolni mosható pelenkát:

Allianz Egészségpénztár, Dimenzió Egészségpénztár, Generali Egészségpénztár Medicina Egészségpénztár, MKB Egészségpénztár, OTP Egészségpénztár, Patika Egészségpénztár, Prémium Egészségpénztár, Tempo Egészségpénztár, Vitamin Egészségpénztár, Vasutas Egészségpénztár
Welness Egészségpénztár

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .