Argento karikás kendő-Diva Essenza

18,900 Ft

Pihe-Puha kendő,az egyszerű megoldásokat kedvelőknek!

Argento karikás kendő-Diva Essenza

Argento karikás kendő-Diva Essenza 100 % pamutból készül, közepes vastagságú. A kendők speciális mechanikai kezelésen esnek át, azért, hogy a dobozból kikerülve máris puhák legyenek, ezzel újszülöttek és pici gyerekek hordozására rögtön alkalmasak.

A Diva Essenza kendők a Diva Milano al-márkája, mely kendők kiváló minőségűek és gyönyörűek. A kendők olasz dizájn alapján készülnek, állandó és megfizethető modellekből áll. A mottójuk, “egy hordozó eszköz, minden hordozós időszakra.”

Diva Essenza kendő méretei:

Súlya mindössze 250 g/m2.

Hossz: A Diva Essenza karikás kendő két méretben kapható:

M=180 cm karikától a rövid oldal hossza.

Ez a kb. S mérettől L-es méretig jó,ha valaki L- nél nagyobb ruhákat hord, akkor Neki az L-es, azaz a 200 cm-es kendőt ajánljuk.

L=200 cm karikától a rövid oldal hossza L

Ha nem vagy biztos abban, hogy mekkora méretű kendő kell Neked, akkor mérd le magad körbe, egyik válladtól, az ellenkező oldali derekad magasságáig, majd vissza a kezdőpontig. Ha ez a méret nem több mint 140 cm, akkor elég számodra a rövidebb kendő is. Ha több, akkor inkább a hosszabb kendőt válaszd.Ha hosszabb a kendőd, annak előnyei is lehetnek, mert el tudod takarni szoptatás közben magatokat, vagy egy ugra-bugráló totyogónak meg tudod erősíteni a kötését.

Mettől-meddig használhatod: születés pillanatától a hordozóskor végéig.

Hogyan hordozhatsz vele: elől és csípőn kiváló

Anyaga: A termék kiváló minőségben előállított magas indiai pamut ,melyhez AZO mentes festéket használnak. ISOtanúsítvánnyal rendelkező gyárban készül, amelynek  30 éves története  van, a szövetet vagy kelmét, amit itt gyártanak híres divatházak is előszeretettel használják.

Ezek a gyönyörű kendők méreganyagmentesek és megfelelnek az ISO magas minőségi követelményeinek. Rendkívül erős, mégis éppen megfelelő vastagságúak a szövési módnak köszönhetően.

Tökéletesen lélegző, rendkívül kényelmes viselet akár nyáron is.

 

Diva Essenza kendő

A kendők gyönyörű díszcsomagolásban érkeznek, ennek köszönhetően remek babalátogató ajándék is. Minden kendőhöz kötésleírást adnak, mely lépésről lépésre mutatja be a használatot. Kötésleírást itt találsz lépésről lépésre.

 

 

 

méret

,

Vélemények


Még nincsenek értékelések.

„Argento karikás kendő-Diva Essenza” értékelése elsőként