Azzurro Diva Essenza karikás kendő bambusszal

21,500 Ft

Pihe-Puha kendő,az egyszerű megoldásokat kedvelőknek! Nagyon puha-pihe, tényleg, fantsztikus tartása van és remekül feszesre húzható. A bambusszal kevert kendők finom puhák, a legkisebb babáknak is finom érzést adnak.

 

Azzurro Diva Essenza karikás kendő bambusszal

Azzurro Diva Essenza karikás kendő bambusszal uniszex színű kendő, ami kézzel foghatóan selymes tapintású is. Puhaságának köszönhetően a karikában a rendrakás könnyebb és az anyagot is könnyebb húzni. Nagyon puha, nagyon finom érintésű.

Azzurro Diva Essenza karikás kendő bambusszal 50% pamutból és 50% bambuszból készül, közepes vastagságú. A kendők speciális mechanikai kezelésen esnek át, azért, hogy a dobozból kikerülve máris puhák legyenek, ezzel újszülöttek és pici gyerekek hordozására rögtön alkalmasak.

A Diva Essenza kendők a Diva Milano al-márkája, mely kendők kiváló minőségűek és gyönyörűek. A kendők olasz dizájn alapján készülnek, állandó és megfizethető modellekből áll. A mottójuk, “egy hordozó eszköz, minden hordozós időszakra.”

Színe: Fényes tengerkék, tapintása puha, selymes. A karikák 7 cm -es eloxált alumínium karikák.(a karikák mérete miatt, nem csúszik a kendő, ezért van a bambuszoson kisebb karika)

Szövése: Jacquard szövésű, a mintáját a szövése adja. Színe és visszája különböző.

Diva Essenza kendő méretei:

szövés sűrűsége: 210 g/m2.

Hossz: 180 cm karikától a rövid oldal hossza.

Mettől-meddig használhatod: születés pillanatától a hordozóskor végéig.

Hogyan hordozhatsz vele: elől és csípőn kiváló

Anyaga: A termék kiváló minőségben előállított magas indiai pamut  és bambusz, melyhez AZO mentes festéket használnak. ISOtanúsítvánnyal rendelkező gyárban készül, amelynek  30 éves története  van, a szövetet vagy kelmét, amit itt gyártanak híres divatházak is előszeretettel használják.

Ezek a gyönyörű kendők méreganyagmentesek és megfelelnek az ISO magas minőségi követelményeinek. Rendkívül erős, mégis éppen megfelelő vastagságúak a szövési módnak köszönhetően.

Tökéletesen lélegző, rendkívül kényelmes viselet akár nyáron is.

 

Diva Essenza kendő

A kendők gyönyörű díszcsomagolásban érkeznek, ennek köszönhetően remek babalátogató ajándék is. Minden kendőhöz kötésleírást adnak, mely lépésről lépésre mutatja be a használatot. Kötésleírást itt találsz lépésről lépésre.

 

 

 

méret

,

Vélemények


Még nincsenek értékelések.

„Azzurro Diva Essenza karikás kendő bambusszal” értékelése elsőként