Castello Diva Essenza karikás kendő

18,900 Ft

Pihe-Puha kendő,az egyszerű megoldásokat kedvelőknek!

Castello Diva Essenza karikás kendő

Castello Diva Essenza karikás kendő 100 % pamutból készül, közepes vastagságú. A kendők speciális mechanikai kezelésen esnek át, azért, hogy a dobozból kikerülve máris puhák legyenek, ezzel újszülöttek és pici gyerekek hordozására rögtön alkalmasak.

A Diva Essenza kendők a Diva Milano al-márkája, mely kendők kiváló minőségűek és gyönyörűek. A kendők olasz dizájn alapján készülnek, állandó és megfizethető modellekből áll. A mottójuk, “egy hordozó eszköz, minden hordozós időszakra.”

Diva Essenza kendő méretei:

Súlya mindössze 250 g/m2.

Hossza

180 cm karikától a rövid oldal hossza.

 

Mettől-meddig használhatod

A születés pillanatától a hordozóskor végéig.

Hogyan hordozhatsz vele: elől és csípőn kiváló

Anyaga: A termék kiváló minőségben előállított magas indiai pamut ,melyhez AZO mentes festéket használnak. ISOtanúsítvánnyal rendelkező gyárban készül, amelynek  30 éves története  van, a szövetet vagy kelmét, amit itt gyártanak híres divatházak is előszeretettel használják.

Ezek a gyönyörű kendők méreganyagmentesek és megfelelnek az ISO magas minőségi követelményeinek. Rendkívül erős, mégis éppen megfelelő vastagságúak a szövési módnak köszönhetően.

Tökéletesen lélegző, rendkívül kényelmes viselet akár nyáron is.

 

Diva Essenza kendő

A kendők gyönyörű díszcsomagolásban érkeznek, ennek köszönhetően remek babalátogató ajándék is. Minden kendőhöz kötésleírást adnak, mely lépésről lépésre mutatja be a használatot. Kötésleírást itt találsz lépésről lépésre.

 

 

 

méret

,

Vélemények


Még nincsenek értékelések.

„Castello Diva Essenza karikás kendő” értékelése elsőként