Ceruleo babahordozó kendő-Diva Essenza

23,900 Ft27,900 Ft

Pihe-puha gyönyörű kendő a születés pillanatától a hordozóskor végéig!! Fényes és selymes a tapintása is.

 

 

Kiürítés

 Ceruleo babahordozó kendő-Diva Essenza

Ceruleo babahordozó kendő-Diva Essenza Nagyon puha kendő, kifejezetten jó picike babához a puhasága miatt és nagy gyerekhez is, mert könnyen köthető, kezes kendő és a közepes vastagságának köszönhetően nagyobb súllyal sem vág.

Argento babahordozó kendő-Diva Essenza 100 % pamutból készül, közepes vastagságú. A kendők speciális mechanikai kezelésen esnek át, azért, hogy a dobozból kikerülve máris puhák legyenek, ezzel újszülöttek és pici gyerekek hordozására rögtön alkalmasak.

A Diva Essenza kendők a Diva Milano al-márkája, mely kendők kiváló minőségűek és gyönyörűek. A kendők olasz dizájn alapján készülnek, állandó és megfizethető modellekből áll. A mottójuk, “egy hordozó eszköz , minden hordozós időszakra.”

Anyaga: 100% pamut

Mettől-meddig:  születéspillanatától a hordozóskor végéig használhatók.

Méretek:

250 g/m2 a szövéssűrűsége

(S) 4,2 m, (M) 4,6 m, (L) 5,2 m hosszúságban kaphatók.

A 4,6-os méretű kendő átlagban alkalmas minden hordozó személy számára. Ha magasabb/ nagyobb a hordozó személy és a gyermek is magasabb/nagyobb, akkor érdemes az 5,2 m nagyságú kendőt választani. A hordozókendőmintáját a szövése adja, ami Jaquard (Zsákár) szövéstechnikának köszönhető.

A termék kiváló minőségben előállított magas indiai pamut ,melyhez AZO mentes festéket használnak. ISOtanúsítvánnyal rendelkező gyárban készül, amely  30 éves történetével annyi idős , mint maga a gyár Olaszországban.

A kendők gyönyörű díszcsomagolásban érkeznek, ennek köszönhetően remek babalátogató ajándék is.

diva doboz

A dobozban egy remek használati útmutatót is találsz, ami lépésről lépésre leírja az egyes kötések megkötését.

méret

, ,

Vélemények


Még nincsenek értékelések.

„Ceruleo babahordozó kendő-Diva Essenza” értékelése elsőként