Mi a különbség az emeibaby és az emeibaby easy között?

Mi a különbség az emeibaby és az emeibaby easy között?

Sziasztok,

Nagyon nagy különbség nincs. Annak aki már “megszokta” az emeibaby működését, annak talán egy picit fura lesz, hogy nincs a “bedugós” rész már., azaz amit levarrtak. De máris mutatom, pontosan melyik részére is gondolok itt az emeibabynek.

Alapvetően a régebbi típusú emeibaby sem nehezebb, vagy könnyebb használatú, inkább egy picit másabb volt.

Először nagyon furcsállottam hogy levarrták a “lifegő” részét. Több babát is beletettem már az easy típusba is, ugyanolyan jól beletehető a picike baba is, mint a nagyobbacska, tehát az eszköz továbbra is nagyon jól működő, kedvenc maradt.

Amit szerettem volna írni, hogy jelenleg mindkét típusból van már a piacon elérhető, és nem kell megijedni, mindkettő EREDETI csak egy pici változtatáson esett át az eszköz, így ha Neked olyan emeiabyd van amiben még benne van a lifegő rész, akkor örülhetsz annak is, hiszen arról már jó sok videó van fent a használatról, de ne csüggedj, ha az easy típust kapod, mert arról meg folyamatban van a videókészítés.

Alapvetően szerettelek volna tájékoztatni arról benneteket, hogyha most vagy hordozó vásárlás előtt és az emeibaby-re esett a választásod, akkor bármelyik típus is lesz a tiéd, mindkettővel jól jársz, és mindekettő továbbra is szépen a babára állítható.

Emeibaby-re fel, itt a tavasz, a nyár, remek dolog most kimozdulni könnyedén a babáddal!!

Remek kialakítás egyszerű használat, ez továbbra is az emeibaby sajátja!

VÁLASSZ TE IS MAGADNAK EMEIBABYT! 🙂

https://hordozotar.hu/termekkategoria/babahordozok/csatos_hordozok/emeibaby/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .