Érdekel, hogyan tudod nyugodtabbá és kiegyensúlyozottabbá tenni a babádat, anélkül, hogy lemondanál a szoptatásról vagy ha tápszerrel táplálod, akkor teletömnéd gyógyszerekkel?

El tudod képzelni, hogy mindez hogyan tud megvalósulni?

Te is ezzel a problémável küzdesz? Sírós, nyűgös a babád? Többemberes baba, akit nem lehet letenni? Senkinél sem nyugszik meg? El vagy keseredve és úgy érzed, hogy nem vagy anyának való?

Érdekel, hogyan tudsz hatással lenni a mindannapjaitokra?

Hogyan tudsz kompetens és válaszkész anya lenni? 

Az általam javasolt módszerek alapján a velem dolgozó édesanyák már az első időszakban rohamos változást értek el a babáik megnyugtatásában.

Nem engedem el a kezed, végig vezetlek az úton, amellyel olyan kapcsolatra tehetsz szert a babáddal, ami hosszú évekig megalapozza a bizalmat és a kötődést. 

Ha szeretnél időpontot foglalni, akkor jelentkezz be az elérhető időpontok valamelyikére, én felveszem veled a kapcsolatot, egyeztetünk.

Regina, a hasfájós, érzékeny, többemberes babák specialistája, az Anyukáik szakmai támogatója

One thought on “Hasfájós, sírós, többemberes babák

  1. Jamrózy Rózsa says:

    Kedves Regina!
    7 hónapos, 9 kg-os kisfiam van, akit szeretnék háton hordozni. Van egy liliputi csatos hordozónk de nem szeretem. Egyszerű, gyorsan fel-le köthető kendőt szeretnék. Vékony testalkatú vagyok, 170cm/54kg. Tudnál ajánlani kendőt amit bérelhetnek?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .