Hogyan tudunk együtt dolgozni?

Sírós, nyűgös a babád? Többemberes baba, akit nem lehet letenni? Senkinél sem nyugszik meg? El vagy keseredve és úgy érzed, hogy nem vagy anyának való?

Érdekel, hogyan tudsz hatással lenni a mindannapjaitokra?

Hogyan tudsz kompetens és válaszkész anya lenni? 

Az általam javasolt módszerek alapján a velem dolgozó édesanyák már az első időszakban rohamos változást értek el a babáik megnyugtatásában.

Nem engedem el a kezed, végig vezetlek az úton, amellyel olyan kapcsolatra tehetsz szert a babáddal, ami hosszú évekig megalapozza a bizalmat és a kötődést. 

Regina-Hasfájós, sírós, többemberes babák szakértője

Hasfájós, sírós, többemberes babák konzultáció

Mit kell tudnod erről a konzultációról?
A 45 perces telefonos konzultáció teljesen ingyenes. Ha sírós, nyűgös, hasfájós a babád, akkor ennek részleteit világítjuk meg, az aktuális helyzeteteket mérjük fel.

A teljes 45 perc rólatok szól, a te és a babád helyzetét világítjuk át. Ha a helyzeted alapján úgy látjuk, hogy érdemes együtt dolgoznunk, akkor felkínálom ennek a lehetőségét. Ha másra van szükséged, azt is meg fogom mondani.   

A konzultáció jelentkezéshez kötött, az időpontfoglalás utáni kérdések alapján döntöm el, hogy beszéljünk-e.

Itt éred el a kérdőívet

Itt tudsz időpontot foglalni:

  • Nulladik lépésként lépj be a csoportomba, és kezdj el nézni az élőadásaimból videókat. Ezután ha úgy érzed, hasonló problémával küzdesz, foglalhatsz nálam időpontot konzultációra.

https://www.facebook.com/groups/5365253043511561

Időpontfoglalás

1 thoughts on “Hogyan tudunk együtt dolgozni?

  1. Jamrózy Rózsa says:

    Kedves Regina!
    7 hónapos, 9 kg-os kisfiam van, akit szeretnék háton hordozni. Van egy liliputi csatos hordozónk de nem szeretem. Egyszerű, gyorsan fel-le köthető kendőt szeretnék. Vékony testalkatú vagyok, 170cm/54kg. Tudnál ajánlani kendőt amit bérelhetnek?

Hozzászólások lezárva.