Kedves Látogatónk!

 

GLS futárral szállítunk, érintésmentes kézbesítéssel! Kérünk, hogy részesítsd előnyben a készpénzmentes fizetési módokat!

Szeretettel látunk az oldalunkon, vásárlóink körében. 🙂

Számtalan termékünk van raktáron és a legtöbbet azonnal raktárról szállítjuk. A csomagokat a megrendeléstől számított első legfeljebb második napon elindítjuk, azonban néha előállhat technikai hiba,vagy olyan esemény, amely miatt később tudjuk indítani.

Nagyon igyekszünk, tudjuk, hogy minden csomag sűrgős és ezt így is kezeljük! 🙂

Azonban nálunk is előfordulhat, hogy valamelyik termékből kifogyunk és beszerzés alatt áll. Erről feltétlenül értesítünk.

Ami még fontos, hogy ha nem tudjuk küldeni azonnal, akkor minden esetben (ha szeretnéd) csereterméket küldünk, mert SENKIT nem hagyunk hordozóeszköz nélkül!

A megrendeléseket GLS futárszolgálattal szállítjuk házhoz. A megrendelésedről két email fog tájékoztatni és a második email fog arról tájékoztatni, hogy a nap pontosan melyik időszakában érkezik a csomagod. A futár telefonszáma minden esetben benne lesz a második tájékoztató emailben.

Néhány információ ahhoz, hogy megrendelésedet gördülékenyebben tudd leadni.

A banki átutalással megrendelt termékek esetében,amennyiben az utalás déli 12 óráig beérkezik, akkor tudjuk aznap,vagy előző este megrendelt terméket feladni.

Szállítás:

 A megrendeléseket alapértelmezettként GLS Futárral házhoz szállítjuk.(mindegy, hogy utánvét, vagy átutalás/bankkártyás)  Ha máshogyan szeretnéd, kérlek megjegyzésben írd oda, hogy Melyik és milyen automatába/csomagpontra szeretnéd. 

GLS Futárszolgálattal szállítunk, a készleten lévő termékek esetében 2-4 nap alatt.

Ennek díjai:

-banki átutalással : 1150 Ft (20000 Ft felett ingyenesen)

-utánvétellel :1150 Ft

Kérheted GLS csomagpontra is, ebben az esetben 990 Ft átutalással.

Amennyiben a megrendelésedkor valamelyik lehetőséget nem adja ki, kérlek Frissítsd az oldalt. 

Külföldre is kiszállítjuk a megrendelésedet a GLS  futárszolgálat segítségével.

A díj függ attól melyik országba szeretnéd a megrendelésedet megkapni. Kérlek érdeklődj email-ben, a pontos szállítási összegről és a feltételekről.

Bármilyen kérdéssel fordulj hozzánk bizalommal!

Regina

+36304287838

hordozotar.hu