Sziasztok,

2013 nyarán elvégeztem egy tanácsadói képzést a Hordozóházban, amire azóta is nagyon jó élménnyel gondolok vissza.

A babahordozásban a segítségnyújtás örömmé és hivatássá vált számomra. A saját élményeim és a gyermekeim hordozása is megerősített abban, hogy ezzel életvitelszerűen szeretnék foglalkozni.

Azóta több speciális továbbképzésben vettem részt, amelyek kiterjedt ismereteket szolgáltattak számomra:

-csatos hordozók

-mei tai-ok

-karikás kendők

Egyéni konzultációk és tanfolyamok keretein belül népszerűsítjük a babahordozás csodáját, hogy minél több család tudjon élni ezzel a lehetőséggel, amellyel akarva akaratlanul megkönnyíthetjük az életünket a kisgyermekes időszak során.

Ha szeretnél megkeresni és részt venni a valamelyik tanfolyamon vagy tanácsadásra van szükséged, fordulj hozzám bizalommal.

Ha vásárolni szeretnél hordozóeszközt, de nem tudod, hogy melyik lenne a legalkalmasabb számotokra. abban is tudok Nektek segíteni, így kereshetsz ezzel kapcsolatban is.

SKYPE-KONZULTÁCIÓ

Amennyiben nincs lehetőséged kimozdulni és tanfolyamra,tanácsadásra menni, úgy kérhetsz skype konzultációt is.

A skype konzultációt előre egyeztettet időpontban tudjuk végigcsinálni.

TANFOLYAMOK

A tanfolyamok díja 3900 Ft/fő . Ezek kiscsoportos foglalkozások(maximum 6 fő/alkalom). Amennyiben plusz családtaggal jönnél, akkor a plusz családtag 1800 Ft/fő részvételi díjjal vehet részt a tanfolyamon. A tanfolyamon minden eszközt biztosítunk számotokra.

EGYÉNI KONZULTÁCIÓ

Lehetőséged van Kecskemét és környékén egyéni konzultációt igénybe venni, amelynek díja 7000 Ft/fő, ha plusz családtag is szeretne csatlakozni, akkor a plusz családtag számára csak! 1800 Ft/fő a részvétel díj.

Amennyiben szeretnéd, hogy házhoz menjek, akkor 7000 Ft a díja, Kecskeméten kívül pedig + üzemanyag hozzájárulás.Ha plusz családtag is szeretne csatlakozni, akkor a plusz családtag számára csak! 1800 Ft/fő a részvétel díj.

Egyéni konzultációra jelentkezés itt:

Tanfolyami jelentkzés

skype: hordozotarskype (videóhívás)

Jelentkezni az online jelentkezési lapon vagy a hordozotar@gmail.com email címen, illetve a 30/428-78-38 telefonszámon tudsz.

Köszönjük, hogy igénybe veszed a szolgáltatásunkat!

Regina

Baba és gyermekhordozási tanácsadó
hordozo

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .