Hamac pelenka, új innovatív pelenka

Hamac mosható pelenka

Hamac pelenka, új innovatív pelenka, ami egy ideje már sláger termék , így úgy döntöttem írok róla, vajon minek is köszönheti ezt a nagy sikert, hiszen nem egy alul árazott termék.

Hol gyártják?

A teljes Hamac pelenka kollekció Franciaországban gyártódik. Franciaországi gyártást minőségi és társadalmi okok szorgalmazták. A Hamac pelenkák ötletét és dizájnját egy luxus fehérnemű gyártásra szakosodott kézművesek fejlesztették ki.

Hihetetlen, de a cég még arra is ügyel, hogy a varrodájukban dolgozó emberek közel legyenek a munkahelyükhöz, tehát a gyárhoz közel lakjanak, hogy még a környezetet se terheljék az utazásuk során.

Garantált minőség

Az összes Hamac pelenka rendelkezik az “Origine France Garantie” minősítéssel, amely nagyon szigorúan garantálja a francia eredetet, tehát gyakorlatilag kizárja a hamisítást. ez már csak azért is remek, hiszen ilyen szellemi termék megálmodásáért igazán megérdemlik ezt, nem?

Ez pont olyan, mint helyi kisvállalkozást támogatni (akár bennünket :D) egy anya vállalkozást, amit a semmiből álmodott meg a megalkotója.

Milyen anyagból készül?

A Hamac mosható pelenkák anyagának kiválasztásánál egy különleges külső anyagot választottak: lélegző anyag, amely nagyon gyorsan szárad, puha a baba bőrének és az Oeko Tex 100 I. osztályú tanúsítvánnyal rendelkezik. Nem tartalmaznak zavaró vagy mérgező vegyi terméket.

A csónak anyaga PUL, amely ellátja a vízzáró réteg feladatát, maga a külső pedig arra szolgál, hogy a csónak formájú PULT rögzítse a baba fenekére.

Milyen fazonú a Hamac pelenka?

A Hamac mosható pelenka fazonra csinos és nagyon pici csomagot képez a baba fenekén. Nagyon sokan szeretik, hiszen nem feszíti szét a legkisebb babák apró csípőjét sem. Nagyon kényelmes viselet a baba számára is. Ez nagyon előnyös tulajdonsága ennek a hibrid pelenkarendszernek.

Hátrányára írható, hogy elég drága és talán kevéssé variálható. Jók bele a prefoldok, de általában az XS-S méretűek. Van egy kifejezetten belevaló mikroszálas belső, az Imagine 1-es méretű belsője, ami tényleg nagyon flottul áll benne. (érdemes tesztelni)

Szóval, a Hamac mosható pelenka rendszer, egyszerű és gyorsan átlátható. Kényelmes és igazán szerethető, mert nem terheli a környezetet és nincs szemét sem a használata mellett.

Használj Te is mosható pelenkát és kíméld a földet a szeméttől!

IITT TUDSZ VÁLASZTANI 🙂


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d bloggers like this: